Aandelen advies

De laatste tijd gaan steeds meer mensen beleggen en aandelen advies is dan ook zeker belangrijk. Dat is niet voor niets. Als je je geld op een spaarrekening zet levert het niets op. Je verliest zelfs geld omdat de rente negatief is. Dankzij de toegenomen interesse in beleggen krijgen steeds meer huishoudens toch geld voor hun geld.

Toch vinden mensen het lastig om de sprong te wagen. Waarschijnlijk is het voor jou ook een wereld die je niet kent. Wil je graag advies van experts om je vermogen te laten floreren? Dan zit je bij Jackbot goed voor aandelen advies en voor technische analyse software.

Informatie over beleggen

Beleggen is een ander woord voor investeren in bedrijven. Je koopt als particulier een klein stukje van een bedrijf: aandelen. Als de koers van een bedrijf stijgt wordt jouw vermogen automatisch meer waard. Aan het einde van het jaar betalen bedrijven nog een bepaald percentage aan dividend over de aandelen die jij in je bezit hebt. Bij grote bedrijven als Shell is dit soms wel 7 procent.

Je kan dus inzetten op één bedrijf zoals Shell. Daarnaast kun je ook in fondsen beleggen. Een betere spreiding van je geld in een fonds zorgt ervoor dat je minder afhankelijk bent van de verliezen of winsten van een enkele organisatie. Een zeer bekend fonds is de SP500. Zoek een coach voor aandelen advies als je nieuw bent in deze wereld.

Het verschil tussen beleggen en traden

Bij beleggen koop je een stukje van het bedrijf. Als je aan het traden bent koop je eigenlijk niks. Net als op de markt ben je niet voornemens het product lang te houden. Je neemt slechts een positie in ten opzichte van de waarde.

Het doel van traden is om met het product te handelen tegen een bepaalde winst. Wanneer traders zich vooral laten leiden door de technische analyse wordt dit ook wel swing trading genoemd. Vraag informatie aan onze beleggingscoach als je meer wil weten over traden of voor aandelen advies.

Advies over beleggen - wat hoort u van ons?

Een beleggingscoach doet nooit voorspellingen over de winsten die je kunt behalen. Wel geeft een coach aandelen advies over welk risicoprofiel bij je past, welke bedrijven veelbelovend kunnen zijn of hoe je belegt op basis van je beleggingshorizon. Verder mag je ook crypto tips verwachten.

Beleggen is daarom voor iedereen anders. Je portefeuille verandert zelfs met je mee als je langer belegt en je andere behoeften hebt. Raadpleeg altijd de adviseurs van Jackbot als je van richting wil veranderen.

Crypto tips | Hulp van een beleggingscoach van Jackbot

Wil jij meer crypto tips over handelen, bitcoins of de aandelenmarkt? Meer informatie over deze onderwerpen, inclusief cryptovaluta en daytrading, vind je bij Jackbbot.