Waarom JackBot?

Of je nu al jaren aan het beleggen bent of net begint, je zult ongetwijfeld ervaren hebben hoeveel aantrekkelijke kansen er dagelijks voorbij komen en hoe lastig het kan zijn om emoties uit te schakelen tijdens het handelen. Bovendien zou je overal wel een positie in willen nemen, maar dat is gewoonweg niet mogelijk.

JackBot verzamelt en analyseert bestaande data uitgebreid en efficiënt en kan op basis van de resultaten een helpende hand bieden bij het maken van beslissingen, en het vinden van die speld in die hooiberg.

Bestaande signaaldiensten en abonnementen

Dat er een markt is voor JackBot werd mij persoonlijk al snel duidelijk. Op internet zijn er een groot aantal signaaldiensten van guru's beschikbaar die koop- en verkoopsignalen geven. Helaas blijkt, na vele diensten te hebben getest, dat de gegeven in- en uitstapmoment vaak onrealitisch zijn. Als gevolg zijn de behaalde resultaten van de guru dan ook vaak niet haalbaar voor de volgers. Tel hierbij de abonnementskosten op en het beeld verslechtert nog verder. Via JackBot biedt ik een dienst aan die jou ondersteunt in je beleggingskeuzes door een onafhankelijk systeem te bieden die puur objectief vanuit een technisch perspectief naar de markt kijkt.